MacBook Pro 16" (2021) M1 chip 10 magos CPU és 10 magos GPU/16GB/512GB SSD

Leírás

Brutál Pro.

Megérkezett minden idők leglehengerlőbb teljesítményű MacBook Prója. Az Apple most először fejlesztett chipet kimondottan profik számára, és rögtön kettővel debütál: a szörnyen gyors M1 Próval és az annál is gyorsabb M1 Maxszal. Mindkettő elképesztő üzemidőt nyújt, és korszak­alkotó a leadott teljesítményük. Ezt egészíti ki a káprázatos Liquid Retina XDR‑kijelző, a Mac eddigi történetének legjobb kamerája és hang­szóró­rendszere, plusz az összes port, amire szükséged lehet. A maga nemében elképesztő MacBook Pro fenevadként bánik el a feladatokkal.

A Pro kimaxolva.

Az M1 Pro és az M1 Max chip új magasságokba emeli a lenyűgöző M1 architektúra képességeit – és elsőként ad rendszerchip-, vagyis SoC-architektúrát egy profi laptophoz. Mindkettő növeli a CPU‑magok és a GPU‑magok számát, valamint az egyesített memória mennyiségét is az M1‑hez képest. Az M1 Pro és az M1 Max a gépi tanulást tökéletesítő, hatékony Neural Engine‑nel és továbbfejlesztett, ProRes-tartalmakat is kezelő média­motorjaival eddig nem látott lehetőségeket ad a profi felhasználók kezébe.

Hatékonyabb lehetsz. Csak a kisujjadat kell meg­mozdítanodA Touch Bar a billentyűzet felső sorának régi funkció­billentyűit váltja le egy nagyság­rendekkel rugalmasabb és jobban használható eszköz­sorra.21 Az érintősáv auto­ma­ti­ku­san az aktuális tevékenységedhez kapcsolódó, jól ismert eszközöket jeleníti meg – sok más közt például a hangerő, a fényerő vagy más rendszerjellemzők szabályzóit, a tartalmak szer­kesztésére és böngészésére szolgáló interaktív vezérlőket vagy olyan szövegbeviteli funkciókat, mint például az emojik.

Egész nap bírni fogja.

Brutál teljesítmény világbajnok üzemidővel – ezt a mesés kettősséget nyújtja a hatékony Apple chip. Egyetlen feltöltéssel akár négyszeres mennyiségű program­kódot fordíthatsz le az Xcode‑ban,19 vagy akár kétszer annyi ideig szerkeszthetsz képeket a Lightroom Classicban.20 És más laptopokkal ellentétben a MacBook Pro akkumulátorról ugyanazt a fantasztikus teljesítményt nyújtja, mint hálózatról.

MacBook Pro 16″ (2021) M1 chip 10 magos CPU és 10 magos GPU/16GB/512GB SSD

  • Apple M1 Pro chip
  • 10 magos CPU 8 nagy teljesítményre optimalizált és 2 energia­takarékos maggal
  • 16 magos GPU
  • 512 GB‑os SSD
  • 200 GB/s memória-sávszélesség
  • 16,2 hüvelykes átmérőjű Liquid Retina XDR‑kijelző; 3456 x 2234 képpontos natív felbontás (254 ppi)
  • 100 wattórás lítium-polimer-akkumulátor; Vezeték nélküli internet­használat akár 14 órán át
  • Három Thunderbolt 4 (USB‑C) port
  • Magic Keyboard háttérvilágítással
Ajánlatkérés
már havi nettó 32.315 Ft-tól*
* A fent meghatározott havidíjak nettó árak, ezen felül fizetendő a biztosítás és az ÁFA összege. A kalkulát nettó havidíj 48 hónapos futamidőre lett kiszámolva. Elterő futamidő esetén, valamint a teljes bruttó díj meghatározása érdekében kérje ajánlatunkat, vagy vegyék fel velünk a kapcsolatot az alábbi telefonszámon +36204551955, vagy e-mailben az info@iphonline.hu címen. Az ajánlatok a készlet erejéig érvényesek.
Ajánlataink csak vállalkozások részére elérhetőek.
Magánszemélyekkel nem tudunk szerződést köttetni.

További képek