MacBook Pro 13" (2022) M2 chip 8 magos CPU és 10 magos GPU/8GB/512GB SSD

Leírás

Mindenütt Pro.

Az új M2 chip magasabb szintre emeli a 13 hüvelykes MacBook Pro tudását. A jól ismert megjelenésű, kompakt gép akár 20 órát bír egy feltöltéssel, aktív hűtőrendszere pedig lehetővé teszi a folyamatos megnövelt teljesítményű működést. Bámulatos Retina kijelzővel, FaceTime HD-kamerával, továbbá stúdióminőségű mikrofonokkal szereltük fel – miközben ez a modell a leg­könnyebben hordozható, profiknak szánt laptopunk.

Szintugrás.

Az M2-vel megérkezett az Apple chipek új generációja. Tovább fokozza az M1 sebességét és energia­takarékosságát – így most még hatékonyabb 8 magos CPU-val tudhatod le a munka­folyamatokat, és villámgyors, 10 magos GPU lesz segítségedre a lenyűgöző grafikák létrehozásában. A nagy teljesít­ményű média­motor jóvoltából több 4K-s és 8K‑s ProRes-videostreammel dolgozhatsz, és mindent egyszerre kezelhetsz a gyorsabb, akár 24 GB méretű egyesített memóriával.

A csúcs­teljesítmény chipje.

Az M1 chippel a MacBook Pro őrületesen gyors és hatékony. Legyenek bármilyen összetettek a munkafolyamatok és komoly a terhelés, az M1 nyolcmagos központi processzora az előző generációs modellnél akár 2,8-szor nagyobb feldolgozási teljesítménnyel hasít.2 És mindeközben hihetetlenül energia­takarékos.

A macOS Big Sur és az M1 chip ütős páros.

Az M1 chip lehetőségeinek kihasználására megalkotott macOS Big Sur a teljesítmény mellett más területeken is olyan jelentős előnyöket biztosít, amelyek teljesen átformálják a Macet. Nagyszerű frissítéseket kínál az appokhoz, csodaszép új dizájnt kapott, ráadásul iparágvezető adatvédelmi és kategória­első biztonsági funkciókkal láttuk el. Ez az eddigi leghatékonyabb szoftverünk – ami az eddigi legfejlettebb hardverünkön fut.

Félelmetes erővel alkot elbűvölőt.

Az M1 nyolcmagos GPU-ja a legfejlettebb grafikus processzor, amit valaha alkottunk. A világ leggyorsabb, személyi számítógépben található integrált grafikus egységével7 az ötszörösére növeltük a MacBook Pro grafikus teljesítményét – bármilyen hihetetlenül is hangzik.

Nagyobb teljesítmény. Azonnali ébresztés.

Az M1 chip és a macOS Big Sur összjátékának köszönhetően a teljes rendszer sokkal fürgébben dolgozik. A MacBook Pro azonnal felébred alvó állapotából. Gyorsabbá válnak a minden­napos műveletek, például a fotók átpörgetése vagy a böngészés a Safariban. És a legkomolyabb munkát végző alkal­mazásaid is mindig megkapják a szükséges teljesítményt.

Egész napos aksiüzemidő

Akár 20 órás aksiüzemidő – minden Mac közül a legtovább bírja.

Szépen mutat. Mindent.

A bámulatos Retina kijel­zőn minden eddiginél részlet­gazdagabbak és élethűbbek a képek, és tűéles a szöveg. A nagy fényerejű LED-es háttér­világítással mélyek a feketék és élénkek a fehérek. A széles P3 szín­tartomány pedig az sRGB‑nél is jobban kihozza a zöld és a piros árnyalatokat. A MacBook Pro-modellek emellett True Tone technológiát is használnak, mellyel a fehéregyensúly auto­ma­ti­ku­san igazodik a környezeti fény szín­hőmérsékletéhez – így minden természetesebben mutat.

Kamera és mikrofonok
Éles kép, tiszta hang.

A FaceTime HD-kamera az M2-nek köszönhetően ki tudja aknázni legújabb képjelfeldolgozó egységünk minden lehetőségét – hogy mindig jól mutathass a videohívások közben. A stúdióminőségű mikrofonokon át pedig mindenki hangosan és tisztán hallhat, akár értekezletet tartasz, akár a podcastod újabb epizódját készíted, akár a családoddal vagy a barátaiddal beszélgetsz.

FaceTime HD-kamera

Az M2 chip segít, hogy a legjobb arcodat mutathasd. A fejlett zajcsökkentéssel élesebben jelennek meg a sötét területek, az arcészlelés pedig a Neural Engine használatával pontosabban tudja beállítani a fehér­egyensúlyt és az expozíciós szinteket, így a bőrtónusok még természete­sebbnek látszanak.

Magic Keyboard
Pont kézre áll.

A Magic Keyboardon igazi élvezet a gépelés – kényelmes és csendes. A Touch Bar mindig az éppen legfontosabb parancsokat teszi elérhetővé, amivel sok időt és billentyű­nyomkodást spórolhatsz meg. A Touch ID-val pedig egyszerűen és gyorsan azonosíthatod magad a biztonságos bejelentkezésekhez és vásárláshoz.

Touch ID

Az érzékelő megnyomásával egy pillanat alatt zárolhatod a Macedet, megérintésével pedig feloldhatod a zárolást. Ujjlenyomatoddal a jelszavad ismételt beírása nélkül kölcsönözhetsz filmeket, vehetsz appokat, vagy férhetsz hozzá például a védett dokumen­tumokhoz és rendszerbeállításokhoz. Amikor pedig Apple Payjel vásárolsz valamit online, és a Touch ID-t használod, a rendszer auto­ma­ti­ku­san kitölti a szállítási és számlázási adatokat, a bankkártyád adatait azonban nem osztja meg.

 • A Mac zárolásának feloldása
 • Jelszóval védett dokumen­tumok megnyitása
 • Fizetés Apple Payjel
 • Vásárlás az Apple TV appban

Csatlakozási lehetőségek Kapcsolódj gyorsabban, mint valaha.

Wi‑Fi 6

Ultranagy sávszélesség és elképesztően sokoldalú lehetőségek. Adatátvitel, töltés, videokimenet – a Thunderbolt mindet megoldja ugyanazon a porton át. A MacBook Prón pedig kettőt is találsz belőle. A Wi‑Fi 6 akkor is stabil kapcsolatot biztosít a MacBook Prónak, amikor újabb és újabb eszközök csatlakoznak ugyanarra a hálózatra. A 3,5 mm‑es fejhallgató-csatlakozó pedig külön optimalizálva van a magas impedanciájú fejhallgatók használatára.

 

 

MacBook Pro 13″ (2022) M1 chip 8 magos CPU és 10 magos GPU/8GB/512GB SSD

  • Processzor: Apple M2
  • Processzor órajel : 3.2 GHz
  • Grafikus vezérlő: Integrált
  • Memória: 8 GB DDR5
  • Háttértár kapacitás: 256 GB SSD
  • Kijelző méret: 13,3 "
  • Kijelző típusa: Retina
  • Kijelző felbontás: 2560 x 1600 Pixel
  • Optikai meghajtó: nincs
  • Hálózat: 802.11ax Wi‑Fi 6 vezeték nélküli hálózat. Kompatibilis az IEEE 802.11a/b/g/n/ac szabvánnyal
  • Billentyűzet kiosztás: Magyar
  • Méret (Szélesség x Magasság: x Mélység): 30,41 cm x 1,56 cm x 21,24 cm
  • Súly: 1,4 kg
  • Tartozékok: hálózati adapter
  • Extrák: beépített webkamera, beépített mikrofon, beépített sztereó hangszórók, ujjlenyomat olvasó, billentyűzet háttérvilágítás, Precíziós touchpad, Touchbar, HD webkamera
  • Csatlakozók: audio, 2 x Thunderbolt™ 3
  • Audio csatlakozók, fülhallgató kimenet
  • Operációs rendszer: macOS Big Sur
  • Akkumulátor teljesítmény: max. 20 óra
Ajánlatkérés
már havi nettó 25.345 Ft-tól*
* A fent meghatározott havidíjak nettó árak, ezen felül fizetendő a biztosítás és az ÁFA összege. A kalkulát nettó havidíj 36 hónapos futamidőre lett kiszámolva. Elterő futamidő esetén, valamint a teljes bruttó díj meghatározása érdekében kérje ajánlatunkat, vagy vegyék fel velünk a kapcsolatot az alábbi telefonszámon +36204551955, vagy e-mailben az info@iphonline.hu címen. Az ajánlatok a készlet erejéig érvényesek.
Ajánlataink csak vállalkozások részére elérhetőek.
Magánszemélyekkel nem tudunk szerződést köttetni.

További képek