Mac studio M1 ultra 20CPU/48GPU/64GB/1 TB SSD

Leírás

A Mac Studio egy új, korszakalkotó asztali Mac. Bődületes teljesít­ményt, új képessége­ket és ren­geteg csatlako­zási lehetőséget egyesít kompakt formában. Bármilyen teret stúdióvá alakíthatsz vele, ahol minden csak egy kar­nyújtásnyira van tőled. Kétféle chip, a bámula­tosan gyors M1 Max vagy a személyi számító­gépek történeté­nek legerősebb chipje, a vado­natúj M1 Ultra közül választha­tod ki, melyik hajtsa a gépedet.

M1 Ultra
Az M1 Ultranak a komoly feladatokhoz is bőséges ereje van. Sok appot futtatsz egy­szerre, fotók ezreit szerkesz­ted és rendszere­zed, profi minő­ség­ben veszel fel és keversz zenét, vagy egy új exobolygó felfedezésén dolgozol? Az elképesztő sebességű M1 Ultra ezekkel is megbirkózik.

Hatalmas teljesítmény. Szolid méret.
Az Apple chipek elké­pesztő erejének és hatékonyságának köszön­hetően az alapok­tól újragondolhattuk a nagy teljesítményű asztali számítógép koncepcióját. A Mac Studio kialakítását egy egészen egyszerű tervezési elv vezérelte: a lehető legkisebb legyen, de szolid mérete ne határolja be sem az M1 Max vagy az M1 Ultra teljesítményét, sem a te kreativitásodat. Mivel a legtöbb kijelző alatt kényel­mesen elfér, csatlakozói és szenzá­ciós ereje csupán kar­nyújtásnyira vannak tőled.

Hűvös profi.
A Mac Studio 19,7 cm oldalú négyzetbe foglalt háza forra­dalmi hűtési rendszert rejt, amely lehetővé teszi, hogy az M1 Max és az M1 Ultra az igazán komoly terheléssel is fantasz­tikus iramban birkózzon meg – miköz­ben alig hallani a hangját.

Csatlakozásban is erős.
A Mac Studio 12 darab elöl és hátul elhelye­zett, könnyen elérhető, nagy teljesítményű csatla­ko­zójával kialakíthatod álmaid stúdióját. Az elő­oldalon játszi könnyed­séggel csatlakoz­tat­hatod a fényképező­gépedet, a külső tár­helyedet és egyéb eszközeidet – majd éppoly egyszerűen le is választhatod ezeket. Ha több dolgot is át kell látnod egyszerre, akár négy Pro Display XDR‑t és egy 4K‑s tévét is a gépre köthetsz. Még egy magas impedanciájú fej­hallgatókra optima­lizált fejhallgató-csatlako­zót is találsz, amit vonal­szintű kimenetként is használhatsz aktív hangfalakhoz.

macOS és pro appok. Apple chipekre optimalizálva.
A macOS Monterey képességei az Apple chipek növekvő tudásá­hoz igazodnak. A rendszer így auto­ma­ti­ku­san ki tudja használni a nagyobb grafikai teljesítményt, a tetemes memóriát és az M1 Max vagy M1 Ultra komoly gépi tanulási adottságait. A tízezernél is több optimalizált alkal­mazással és bővítménnyel – valamint az olyan új macOS-funkciókkal, mint az Univerzális vezérlés, 19 a Parancsok és a Fókusz – eddig elképzelhetetlen lehetőségek nyílnak meg előtted akár dolgozol, akár játszol, akár alkotsz.

Mac studio M1 ultra 20CPU/48GPU/64GB/1 TB SSD

Processzor típusaApple M1
Memória mérete64 GB
Háttértár típusaSSD
Háttértár kapacitása1 TB
Ajánlatkérés
már havi nettó 64.575 Ft-tól*
* A fent meghatározott havidíjak nettó árak, ezen felül fizetendő a biztosítás és az ÁFA összege. A kalkulát nettó havidíj 36 hónapos futamidőre lett kiszámolva. Elterő futamidő esetén, valamint a teljes bruttó díj meghatározása érdekében kérje ajánlatunkat, vagy vegyék fel velünk a kapcsolatot az alábbi telefonszámon +36204551955, vagy e-mailben az info@iphonline.hu címen. Az ajánlatok a készlet erejéig érvényesek.
Ajánlataink csak vállalkozások részére elérhetőek.
Magánszemélyekkel nem tudunk szerződést köttetni.

További képek