iPhone 14 Pro 6,1" 128 GB arany telefon

Leírás

Határ­talanul
Pro.

Csodás új interaktív felület az iPhone-on. Egy jelentős új funkció a biztonságodért, mely akár életet is menthet. Észbontó képfelbon­tás az innovatív 48 mega­pixeles kamerával. És mindezt a legjobb okos­telefonchipünk hajtja.

Új arcát mutatja az iPhone.

Bemutatjuk a Dynamic Islandet, egy újabb Apple-innovációt, ami hardver és szoftver – illetve a kettő együtt­működése. Dinamikus felületén rengeteg mindent kezelhetsz, például a zene­lejátszást, a FaceTime-ot, vagy követheted a sport­­eredményeket is, és közben nem kell megszakítanod, amit csinálsz. A Dynamic Island elképesz­tően praktikus, és öröm használni. Egyetlen dinami­kus szigeten jeleníti meg a különféle appok értesítéseit, a figyelmeztetéseket és más tevékenységeket. Az iOS 16 rendszerszinten integrált eleme, és sokféle appal használhatod, így azonnal elérhető, amire épp szükséged van. Az aktuális infó tágabb nézetben bukkan fel, hogy le ne maradj róla, ha pél­dául gólt szerez a kedvenc csapatod – utána pedig a sziget össze­szűkül az eredeti méretére. Tartsd hosszan lenyomva, ha a zene­lejátszást szeretnéd vezérelni, szemmel tartanád az időzítőt vagy a Tér­képekkel navigálva megnéznéd a következő elágazást, miközben csetelsz a barátaiddal.3 Egyszerű. Intuitív. Élmény használni.

Fergetegesfejlesz­tések.

Bemutatjuk a vadonatúj 48 megapixeles fő kamerát fejlett quad pixel érzékelővel. Akár négyszeres felbontás. A képkivágások is káprá­zatosak. Az iPhone 14 Pro a fény­képezés új szintjére lépett 48 mega­pixeles képeivel: négyszeres felbontás ProRAW formátumban – észbontó részletgazdagság még a képkivágásokon is. A fő kamera quad pixel érzékelője alkalmaz­kodik ahhoz, amit éppen fotózol, hogy 48 megapixeles felbontásban a legjobb eredményt érje el. A fotók többségénél a fénygyűjtésre optimalizálás a leg­célszerűbb. Az új érzékelő ezért nagyobb képpontokba – quad pixelekbe – csoportosítja négyesével a képpontokat, így négyszer több fényt tud gyűjteni, látványosan javítva a praktikus 12 megapixeles méret képminőségét.

iPhone 14 Pro 6,1″ 128 GB arany telefon

Processzor típusa
SoC/CPU: Apple A16 Bionic
Processzormagok száma
6 magos
Processzor sebessége
3.46 GHz
RAM
6 GB
Belső memória mérete
128 GB
Ajánlatkérés
már havi nettó 19.255 Ft-tól*
* A fent meghatározott havidíjak nettó árak, ezen felül fizetendő a biztosítás és az ÁFA összege. A kalkulát nettó havidíj 36 hónapos futamidőre lett kiszámolva. Elterő futamidő esetén, valamint a teljes bruttó díj meghatározása érdekében kérje ajánlatunkat, vagy vegyék fel velünk a kapcsolatot az alábbi telefonszámon +36204551955, vagy e-mailben az info@iphonline.hu címen. Az ajánlatok a készlet erejéig érvényesek.
Ajánlataink csak vállalkozások részére elérhetőek.
Magánszemélyekkel nem tudunk szerződést köttetni.

További képek