iMac mini (2022) M2 8 magos CPU 10 magos GPU chip 8GB/512GB számítógép

Leírás

Az M2 chipes Mac mini elképesztő sebességével több feladatot végezhetsz el, gyorsabban. Az M2 Próval pedig teljesen új szintre léphetsz – a Mac mini történetében először élvezheted egy professzionális chip teljesítményét. A sokféle porttal kialakít­hatod a számodra legjobb asztali összeállítást, és bármelyik chipet is választod, hasítani fog a géped.

200 GB/s memória-sávszélesség

Az Apple chipek következő generációjának köszönhetően ez a legkomolyabb erőbedobással dolgozó Mac mini, amit valaha alkottunk. A részletgazdag prezentációktól a magával ragadó játékélményig – az M2 a munka és a játék világában is remekel. Az M2 Pro pedig az olyan nagy számítási teljesítményt igénylő feladatokkal is könnyedén elbír, mint a hatalmas képek és a 8K‑s ProRes-videók szerkesztése.

Új fejezet az Apple chipek történetében. Az M2 és az M2 Pro a forradalmi architektúrájú rendszerchipünk (SoC) tovább­fejlesztett verziói – a CPU‑t, a GPU‑t, az egyesített memóriát és a Neural Engine‑t egyetlen energiatakarékos chipben egyesítik.

Az M2 gyorsabb, következő generációs CPU‑t és GPU‑t, valamint jóval nagyobb memória-sávszélességet biztosít a Mac mininek. Az M2 Pro pedig még több CPU‑ és GPU-magot tartalmaz, memóriaátviteli sebessége pedig kétsze­rese az M2‑ének. A nagy teljesítményű médiamotorral mindkét chip szárnyal a ProRes-, H.264- és HEVC-videók feldolgozása közben, így egyszerre több streamet szer­keszthetsz akár 8K‑s felbontásban is.

M2

Az M2‑vel a Mac minibe is megérkezik az Apple chipek következő generációja, több mint 20 milliárd tranzisztorral – ez 25 százalékos pluszt jelent az M1‑hez képest. A memóriaátviteli sebessége pedig 50 százalék­kal nagyobb az M1‑énél, így az M2‑vel simán suhan­hatsz végig a munka­folyama­tokon, és gördü­lé­ke­nyen válthatsz az appok között.

Mini mindenesed.

A macOS Venturával a Mac minin villámgyorsan futnak a jól bevált appjaid – a Microsoft 365‑től az Adobe Creative Cloudon át a Zoomig. Ráadásul már több mint 15 000 alkalmazást és bővítményt optimalizáltak az M2 és M2 Pro chipekre. Rendszerezd az appjaid és ablakaid a Porondmesterrel, így egyszerre maradhatsz fókuszált és váltogathatsz zökkenőmentesen a teen­dőid között. Belevetheted magad egy multiplayer játékba a SharePlayjel, az iPhone‑odon elkezdett feladatlistádat pedig a Mac miniden is gond nélkül folytathatod.

Dizájn

Akár az M2‑t, akár az M2 Prót választod, az Apple chipek teljesítményével és hatékony­sá­gá­val a Mac mini hatalmas dolgokra képes – egy ikonikus, alig 20 cm oldal­hosszúságú négyzetes házban.

Egyesített memória

Kitűnő a memóriája. A Mac egyesített memóriája többre képes, mint a hagyományos RAM. A nagy sáv­széles­sé­gű, alacsony késleltetésű memóriával az Apple chipek haté­konyab­ban mozgatják az adatokat, így minden gördülékennyé válik a gépe­den. Az M2 chippel 8 GB‑tól 24 GB‑ig, az M2 Pro chippel pedig 16 GB vagy 32 GB memóriával konfigurálhatod a Mac minidet.

Gyors SSD-tároló

A Mac minit teljes egészében flashalapú tárolóval láttuk el – az akár 8 TB‑os SSD‑n bőven jut hely fotó- és videó­gyűjte­mé­nyeid­nek, fájljaidnak és alkalmazásaidnak. Ez a tárhely akár négyszer több, mint az előző generáció esetében.

Adatvédelem és biztonság

Az M2 és a macOS Ventura olyan rendkívüli adatvédelmi és bizton­sági funkciókkal látja el a Mac minit, mint a kártékony szoftverekkel és vírusokkal szembeni beépített védelmi megoldások. A következő generációs Secure Enclave pedig segít megóvni a rend­sze­redet és az adataidat.

Sokoldalúság
Alaposan felkészült.

Észbontó teljesítményével, számos különböző portjával és kompakt méretével ez a mini asztali gép rendkívül sokféle célra tökéletes – így arra is készen áll, amire te használnád.

A Mac minivel hatékony munkakörnyezetté alakíthatod az asztalod. Egészítsd ki kijelzővel, billentyűzettel, egérrel vagy érintőpaddal, és máris kezdődhet az alkotás, a programozás vagy a közös munka.

Merülj el az olyan népszerű, AAA-kategóriás videójátékokban, mint a No Man’s Sky vagy a Resident Evil Village. Az M2 és M2 Pro chipek lenyűgöző GPU-teljesítményével a komoly grafikájú játékok is akadás­mentesen és részletgazdagon jelennek meg.

A Mac mini hatékony asztali gép a tartalomgyártáshoz. Több plugint futtathatsz és több hangsávot rétegelhetsz vele a Logic Próban. A nagy teljesítményű médiamotornak köszönhetően pedig gyorsabban szerkeszthetsz számos 4K‑s és 8K‑s ProRes-videostreamet a Final Cut Próban.

Akár az M2, akár az M2 Pro chipet választod, a Mac mini ellát téged a nagyszerű appok és játékok készítéséhez szükséges eszközökkel.

Csatlakozási lehetőségek
Sok mindenre nyitott.

A kettő vagy négy Thunderbolt 4 portnak, a két USB‑A portnak, a HDMI‑nek, a Wi‑Fi 6E‑nek és a gigabites Ethernetnek köszönhetően a Mac mini szinte bármihez képes csatlakozni.9 És ha még gyorsabb hálózati sebességet szeretnél, 10 gigabites Ethernettel is konfigurálhatod, mely akár tízszer gyorsabb adatátvitelt kínál.

Thunderbolt 4

Akár 40 Gb/s sebességgel továbbítja az adatokat.10 Töltést és energiaellátást biztosít külső eszközeidnek. A Thunderbolt 4‑en keresztül olyan külső kijelzőkkel is bővítheted a munkakörnyezeted, amelyek akár 6K‑s felbontásban, 60 Hz‑es frissítési gyakorisággal képesek megjeleníteni a videókat. A HDMI pedig akár 8K‑s videokimenetet biztosít.

Wi-Fi 6E

A Mac mini újdonságai között megtalálod a minden szempontból megbízhatóbban működő, akár 2,4 Gb/s átviteli sebességet biztosító Wi‑Fi 6E-kapcsolatot is, így villámgyorsan másolhatsz át fájlokat vagy készíthetsz biztonsági mentést a Time Machine‑nal.

iMac mini (2022) M2 8 magos CPU 10 magos GPU chip 8GB/512GB számítógép

Processzor típusaApple M2
Processzor órajel2000 MHz
Memória mérete8 GB
Memória típusaDDR4
Háttértár típusaSSD
Háttértár kapacitása512 GB
Ajánlatkérés
már havi nettó 13.500 Ft-tól*
* A fent meghatározott havidíjak nettó árak, ezen felül fizetendő a biztosítás és az ÁFA összege. A kalkulát nettó havidíj 36 hónapos futamidőre lett kiszámolva. Elterő futamidő esetén, valamint a teljes bruttó díj meghatározása érdekében kérje ajánlatunkat, vagy vegyék fel velünk a kapcsolatot az alábbi telefonszámon +36204551955, vagy e-mailben az info@iphonline.hu címen. Az ajánlatok a készlet erejéig érvényesek.
Ajánlataink csak vállalkozások részére elérhetőek.
Magánszemélyekkel nem tudunk szerződést köttetni.

További képek