MacBook Pro 14" (2022) M2 chip 10 magos CPU és 14 magos GPU/16GB/512GB SSD

Leírás

Szuperképes. Alkotó. Határok nélkül.

Az M2 Pro vagy M2 Max chip szuperképességeivel bíró MacBook Pro minden eddiginél erősebb és hatékonyabb. Kivételes teljesítményt nyújt, akár csatlakoztatva van a konnektorhoz, akár nem, és még tovább bírja akkumulátorról. Gyönyörű a Liquid Retina XDR-kijelzője, és minden porttal elláttuk, ami csak kellhet – ez az a Pro laptop, amire mindig is vártál.

Az M2 Pro és az M2 Max szuper­képességeivel.

Az M2 Pro és az M2 Max chip új magasságokba emeli a lenyűgöző M1 architektúra képességeit – és elsőként ad rendszerchip-, vagyis SoC-architektúrát egy profi laptophoz. Mindkettő növeli a CPU‑magok és a GPU‑magok számát, valamint az egyesített memória mennyiségét is az M1‑hez képest. Az M2 Pro és az M2 Max a gépi tanulást tökéletesítő, hatékony Neural Engine‑nel és továbbfejlesztett, ProRes-tartalmakat is kezelő média­motorjaival eddig nem látott lehetőségeket ad a profi felhasználók kezébe.

Hatékonyabb lehetsz. Csak a kisujjadat kell meg­mozdítanodA Touch Bar a billentyűzet felső sorának régi funkció­billentyűit váltja le egy nagyság­rendekkel rugalmasabb és jobban használható eszköz­sorra.21 Az érintősáv auto­ma­ti­ku­san az aktuális tevékenységedhez kapcsolódó, jól ismert eszközöket jeleníti meg – sok más közt például a hangerő, a fényerő vagy más rendszerjellemzők szabályzóit, a tartalmak szer­kesztésére és böngészésére szolgáló interaktív vezérlőket vagy olyan szövegbeviteli funkciókat, mint például az emojik.

 

MacBook Pro 14″ (2022) M2 chip 10 magos CPU és 14 magos GPU/16GB/512GB SSD

  • Apple M2 Pro chip
  • 12 magos CPU 8 nagy teljesítményre optimalizált és 4 energia­takarékos maggal
  • 19 magos GPU
  • 16 magos Neural Engine
  • 512 GB‑os SSD
  • 200 GB/s memória-sávszélesség
  • 16,2 hüvelykes átmérőjű Liquid Retina XDR‑kijelző; 3456 x 2234 képpontos natív felbontás (254 ppi)
  • 100 wattórás lítium-polimer-akkumulátor; Vezeték nélküli internet­használat akár 14 órán át
  • Három Thunderbolt 4 (USB‑C) port
  • Magic Keyboard háttérvilágítással
Ajánlatkérés
már havi nettó 33.800 Ft-tól*
* A fent meghatározott havidíjak nettó árak, ezen felül fizetendő a biztosítás és az ÁFA összege. A kalkulát nettó havidíj 36 hónapos futamidőre lett kiszámolva. Elterő futamidő esetén, valamint a teljes bruttó díj meghatározása érdekében kérje ajánlatunkat, vagy vegyék fel velünk a kapcsolatot az alábbi telefonszámon +36204551955, vagy e-mailben az info@iphonline.hu címen. Az ajánlatok a készlet erejéig érvényesek.
Ajánlataink csak vállalkozások részére elérhetőek.
Magánszemélyekkel nem tudunk szerződést köttetni.

További képek