iPhone 14 Plus 6,7" 256 Gb fekete telefon

Leírás

Az eddigi leghosszabb iPhone-aksiüzemidő.

Minden idők legjobb iPhone-aksiüzemidejeaz iPhone 14 Pluson. Szenzációs, egész napos üzemidő az iPhone 14-en
Az OLED-technológia elképesztően jó kontrasztjával a fehérek ragyogóak, a feketék pedig valóban feketék. A nagy felbontás és színhűség jóvoltából minden élesen és élettelin jelenik meg. A True Tone a környezeted fényeihez igazítja a kijelzőt, hogy kímélje a szemed.

Óriási fejlődés a félhomályban fotózásban.

Mégtöbb részlet. Mégélénkebb színek. Még nagyszerűbb képek.
Az új fő kamerának nagyobb érzékelője és nagyobb, 49%-kal több fényt beengedő fényrekesze van. Amikor a kioldógombra koppintasz, az új Photonic Engine tovább viszi mindazt, amit a kamera önmagában tud. Több különböző expozíciójú felvétel legjobb képpontjait egyesíti egyetlen képbe, méghozzá a fotó elkészülésének minden eddiginél korábbi fázisában. Ez a módszer sokkal több adatot őriz meg, így minden eddiginél kevesebb fény mellett teszi lehetővé az élénkebb, élethűbb színek és csodálatosan részletes textúrák megörökítését. Ha nagyon kevés a fény, a kamera automatikusan Éjszakai módra vált, így világosabbak és élesebbek lesznek a képek. A Portré mód azzal helyezi fókuszba a kép főszereplőjét, hogy művészien elhomályosítja a hátteret – sőt, már az előteret is. Akár 2x gyorsabb expozíció Éjszakai módban fő kamerával.
A Smart HDR 4 a felvételen négy különböző személyt is felismer, és mindegyikhez külön finom hangolja a kontrasztot, a megvilágítást, sőt a bőrtónust is.

Hollywoodba illő videókat készíthetsz.
A Filmszerű mód automatikusan átteszi a fókuszt az egyes jelenetek legfontosabb részletére – pont úgy, ahogy a profi filmesek csinálják. És már 4K felbontású videókat is felvehetsz a mozifilmeknél szokásos 24 képkocka/s sebességgel.

iPhone 14 Plus 6,7″ 256Gb fekete telefon

Processzor típusa
SoC/CPU: Apple A15 Bionic
Processzormagok száma
6 magos
Processzor sebessége
3.23 GHz
RAM
6 GB
Belső memória mérete
256 GB
 
Ajánlatkérés
már havi nettó 18.915 Ft-tól*
* A fent meghatározott havidíjak nettó árak, ezen felül fizetendő a biztosítás és az ÁFA összege. A kalkulát nettó havidíj 36 hónapos futamidőre lett kiszámolva. Elterő futamidő esetén, valamint a teljes bruttó díj meghatározása érdekében kérje ajánlatunkat, vagy vegyék fel velünk a kapcsolatot az alábbi telefonszámon +36204551955, vagy e-mailben az info@iphonline.hu címen. Az ajánlatok a készlet erejéig érvényesek.
Ajánlataink csak vállalkozások részére elérhetőek.
Magánszemélyekkel nem tudunk szerződést köttetni.

További képek