MacBook Pro 13" (2021) M1 chip 8 magos CPU és 8 magos GPU/8GB/512GB SSD

Leírás

Teljesen Pro.

Az Apple M1 chippel a 13 hüvelykes MacBook Pro minden képzeletet felülmúló sebességre és erőre tett szert. Központi processzora akár 2,8‑szoros teljesítményt, grafikus egysége pedig akár ötszörös sebességet nyújt. Legfejlettebb Neural Engine-ünkkel akár tizenegyszer gyorsabb gépi tanulásra képes. Ráadásul akár 20 órás aksiüzemidejével minden Mac közül a legtovább bírja. Legnépszerűbb profi laptopunk teljesen új szintre lépett.

Apró chip. Nagyratörő célokhoz.

Megérkezett az első saját chipünk, amelyet kifejezetten a Machez terveztünk. A döbbenetes mennyiségű, 16 milliárd tranzisztort tartalmazó Apple M1 rendszer­chip sok más összetevő mellett egyetlen apró lapkán egyesíti a CPU-t, a GPU-t, a Neural Engine-t és az I/O-egységet. Elképesztő teljesítménye, piacvezető energiahatékonysága1 és egyedi technológiai megoldásai révén az M1 nem csupán a következő lépés a Mac evolúciójában – hanem annak teljesen új szintje.

A csúcs­teljesítmény chipje.

Az M1 chippel a MacBook Pro őrületesen gyors és hatékony. Legyenek bármilyen összetettek a munkafolyamatok és komoly a terhelés, az M1 nyolcmagos központi processzora az előző generációs modellnél akár 2,8-szor nagyobb feldolgozási teljesítménnyel hasít.2 És mindeközben hihetetlenül energia­takarékos.

A macOS Big Sur és az M1 chip ütős páros.

Az M1 chip lehetőségeinek kihasználására megalkotott macOS Big Sur a teljesítmény mellett más területeken is olyan jelentős előnyöket biztosít, amelyek teljesen átformálják a Macet. Nagyszerű frissítéseket kínál az appokhoz, csodaszép új dizájnt kapott, ráadásul iparágvezető adatvédelmi és kategória­első biztonsági funkciókkal láttuk el. Ez az eddigi leghatékonyabb szoftverünk – ami az eddigi legfejlettebb hardverünkön fut.

Félelmetes erővel alkot elbűvölőt.

Az M1 nyolcmagos GPU-ja a legfejlettebb grafikus processzor, amit valaha alkottunk. A világ leggyorsabb, személyi számítógépben található integrált grafikus egységével7 az ötszörösére növeltük a MacBook Pro grafikus teljesítményét – bármilyen hihetetlenül is hangzik.

Nagyobb teljesítmény. Azonnali ébresztés.

Az M1 chip és a macOS Big Sur összjátékának köszönhetően a teljes rendszer sokkal fürgébben dolgozik. A MacBook Pro azonnal felébred alvó állapotából. Gyorsabbá válnak a minden­napos műveletek, például a fotók átpörgetése vagy a böngészés a Safariban. És a legkomolyabb munkát végző alkal­mazásaid is mindig megkapják a szükséges teljesítményt.

Egész napos aksiüzemidő

Akár 20 órás aksiüzemidő – minden Mac közül a legtovább bírja.

Szépen mutat. Mindent.

A bámulatos Retina kijel­zőn minden eddiginél részlet­gazdagabbak és élethűbbek a képek, és tűéles a szöveg. A nagy fényerejű LED-es háttér­világítással mélyek a feketék és élénkek a fehérek. A széles P3 szín­tartomány pedig az sRGB‑nél is jobban kihozza a zöld és a piros árnyalatokat. A MacBook Pro-modellek emellett True Tone technológiát is használnak, mellyel a fehéregyensúly auto­ma­ti­ku­san igazodik a környezeti fény szín­hőmérsékletéhez – így minden természetesebben mutat.

Éles kép, tiszta hang.

Az M1 chippel a FaceTime HD‑kamera a legújabb képjelfeldolgozó egységünk összes előnyét kihasználhatja. Így még jobb lesz a videokonferenciák képminősége, és a csúcsfényes vagy árnyékos területek is részletgazdagabban jelennek meg. Az új stúdióminőségű mikrofonokon át pedig mindenki hangosan és tisztán hallhat téged, akár értekezletet tartasz, akár a podcastod újabb epizódját készíted, vagy éppen a családoddal és a barátaiddal beszélgetsz.

FaceTime HD-kamera

Az M1 chip segít a legjobb arcodat mutatni. Félhomályban sosem néztek még ki ilyen jól a csúcsfények, a fejlett zajcsökken­téssel pedig élesebben jelennek meg a sötét területek. Az arcészlelés a Neural Engine használatával képes jobban beállítani a fehér­egyensúlyt és az expozíciós szinteket, így a bőrtónusok még természete­sebbnek látszanak.

Pont kézre áll.

A Magic Keyboarddal gyorsabban és hatékonyabban végezhetsz el minden feladatot. Precízen, kényelmesen és halkan gépelhetsz rajta a kifinomultabb ollós mechanizmus jóvoltából. A Touch Bar mindig az éppen leg­fon­to­sabb parancsokat teszi elérhetővé – amivel sok időt és billentyű­nyomkodást spórolhatsz meg. A Touch ID-val pedig kényelmesen, gyorsan és biztonságosan azonosíthatod magad bejelentkezésekhez és vásárláshoz.

Touch ID

Az érzékelő megnyomásával egy pillanat alatt zárolhatod a Macedet, megérintésével pedig feloldhatod a zárolást. Ujjlenyomatoddal a jelszavad ismételt beírása nélkül kölcsönözhetsz filmeket, vehetsz appokat, vagy férhetsz hozzá például a védett dokumen­tumokhoz és rendszerbeállításokhoz. Amikor pedig Apple Payjel vásárolsz valamit online, és a Touch ID-t használod, a rendszer auto­ma­ti­ku­san kitölti a szállítási és számlázási adatokat, a bankkártyád adatait azonban nem osztja meg.

 • A Mac zárolásának feloldása
 • Jelszóval védett dokumen­tumok megnyitása
 • Fizetés Apple Payjel
 • Vásárlás az Apple TV appban

Kapcsolódj gyorsabban, mint valaha.

Wi‑Fi 6

A Wi‑Fi legújabb generációja nemcsak gyorsabb, hanem akkor is stabil kapcsolatot biztosít a MacBook Prónak, amikor újabb és újabb eszközök csatlakoznak ugyanarra a hálózatra.

Thunderbolt / USB 4

Ultranagy sávszélesség és elképesztően sokoldalú lehetőségek. Adatátvitel, töltés, videokimenet – a Thunderbolt mindet megoldja ugyanazon a porton át. A MacBook Prón pedig kettőt is találsz belőle.

 

MacBook Pro 13″ (2021) M1 chip 8 magos CPU és 8 magos GPU/8GB/512GB SSD

 • Garancia: 1 éves
 • Processzor: Apple M1
 • Processzor órajel : 3.2 GHz
 • Grafikus vezérlő: Integrált
 • Memória: 8 GB LPDDR4
 • Háttértár kapacitás: 512 GB SSD
 • Kijelző méret: 13,3 "
 • Kijelző típusa: Retina
 • Kijelző felbontás: 2560 x 1600 Pixel
 • Optikai meghajtó: nincs
 • Hálózat: 802.11ax Wi‑Fi 6 vezeték nélküli hálózat. Kompatibilis az IEEE 802.11a/b/g/n/ac szabvánnyal
 • Billentyűzet kiosztás: Magyar
 • Méret (Hossz x Vastagság x Szélesség): 21,24 x 1,56 x 30,41 cm
 • Súly: 1,4 kg
 • Tartozékok: hálózati adapter
 • Extrák: beépített webkamera, beépített mikrofon, beépített sztereó hangszórók, ujjlenyomat olvasó, billentyűzet háttérvilágítás, Precíziós touchpad, Touchbar, HD webkamera
 • Csatlakozók: audio, 2 x Thunderbolt™ 3
 • Audio csatlakozók, fülhallgató kimenet
 • Operációs rendszer: macOS Big Sur
 • Akkumulátor típus: Li-Polymer
 • Akkumulátor teljesítmény: max. 20 óra
Ajánlatkérés
már havi nettó 19 490 Ft-tól*
* A fent meghatározott havidíjak nettó árak, ezen felül fizetendő a biztosítás és az ÁFA összege. A kalkulát nettó havidíj 48 hónapos futamidőre lett kiszámolva. Elterő futamidő esetén, valamint a teljes bruttó díj meghatározása érdekében kérje ajánlatunkat, vagy vegyék fel velünk a kapcsolatot az alábbi telefonszámon +36204551955, vagy e-mailben az info@iphonline.hu címen. Az ajánlatok a készlet erejéig érvényesek.
Ajánlataink csak vállalkozások részére elérhetőek.
Magánszemélyekkel nem tudunk szerződést köttetni.

További képek